MENUJA E USHQIMIT

MËNGJESI

Omlet klasik

Omlet me proshutë

Omlet me perime

Mengjes anglez

200 gr

200 gr

200 gr

200 gr

3.80 €

4.00 €

4.00 €

5.50 €

PIZZA SANDWICH

Me proshutë

Me pulë

Me kulen

Me tuna

Cruiser

300 gr

300 gr

300 gr

300 gr

300 gr

4.00 €

4.00 €

4.00 €

4.00 €

6.00 €

TOST

Tost me kulen

Tost me proshutë

Tost me tuna

3.00 €

3.00 €

3.00 €

PETULLA

Petulla me djathë

Petulla me xhem

Petulla me nutella

Shtesa

3.00 €

3.00 €

4.00 €

1.00 €

PARAGJELA

Miks djathërash

Menza e vogël

Menza e madhe

5.00 €

9.00 €

15.0 €

PARAGJELLË E NGROHTË

Brusketi pomodore

Perime në skarë

5.00 €

6.00 €

ÇORBA

Supë domatesh

Çorba e begut

Çorbë peshku

Çorbë viçi

300 ml

300 ml

300 ml

300 ml

3.00 €

3.00 €

3.50 €

3.50 €

SHTOJCA

Pizza pan

Patate të skuqura

Ullinj

Porcion djathi

150 gr

150 gr

150 gr

150 gr

2.50 €

3.00 €

3.00 €

4.00 €

PASTA

Napolitana

(me salcë domatesh)

Arrabiata

(pasta me salcë domatesh dhe chilli sos)

Carbonara

(pasta me proshutë dhe ajkë)

Tonno

(pasta me salcë domatesh dhe peshk tuna)

Bolognese

(pasta me salcë dhe mish)

Pesto

(pasta me salcë borziloku)

4 Formaggi

(pasta me 4 lloje djathi)

Pasta me fruta deti

(pasta me salcë domate dhe fruta deti)

Linguine karkaleca deti

(pasta me salcë domatesh dhe karkaleca deti)

300 gr

300 gr

300 gr

300 gr

300 gr

300 gr

300 gr

300 gr

300 gr

5.00 €

6.00 €

7.00 €

7.00 €

7.00 €

8.00 €

8.00 €

13.0 €

14.0 €

RIZHOTO

Me pulë 

Me fruta deti

Me karkaleca deti

300 gr

300 gr

300 gr

7.00 €

11.0 €

13.0 €

PIZZA

Margarita

(salcë domatesh, djathë, origano, ullinj)

Funghi

(salcë domatesh, djathë, këpurdha, origano, ullinj)

Prosciutto

(salcë domatesh, djathë, proshutë, origano, ullinj)

Capricciosa

(salcë domatesh, djathë, proshutë, këpurdha, origano, ullinj)

Calzone

(salcë domatesh, djathë, origano, ullinj)

Salami

(salcë domatesh, djathë, suxhuk, origano, ullinj)

Quattro formaggi

(4 lloj djathi)

Tonno

(salcë domatesh, djathë, peshk tuna, origano, ullinj)

Vegetariana

(salcë domatesh, djathë, perime, origano)

Frutti di Mare

(salcë domatesh, djathë, fruta deti, ullinj)

Me karkaleca

(salcë domatesh, djathë, karkaleca, ullinj)

Cruiser

(surpirzë shtëpije)

350 gr

350 gr

350 gr

350 gr

350 gr

350 gr

350 gr

350 gr

350 gr

350 gr

350 gr

350 gr

5.50 €

6.00 €

7.00 €

7.00 €

7.00 €

7.00 €

8.00 €

8.00 €

8.00 €

12.0 €

13.0 €

15.0 €

MISH DHE PULË

Qebapa me pomfrit (10)

Pleskavicë në skarë me pomfrit

File pule në skarë me pomfrit

Pleskavicë me kajmak dhe pomfrit

File pule me salcë këpurdhash me pomfrit

Mish në tel me pomfrit

300 gr

 

 

300 gr

 

300gr

7.00 €

7.00 €

7.00 €

8.00 €

9.00 €

12.0 €

Medalona në salcë gorgonzolle

(perime në skarë, patate të skuqura)

Mish i perzier

(perime në skarë, patate të skuqura)

Biftek në skarë

(perime në skarë, patate të skuqura)

Biftek me gorgonzollë dhe këpurdha

(perime në skarë, patate të skuqura)

Biftek me salcë këpurdhash

(perime në skarë, patate të skuqura)

Lokum steak

(perime në skarë, patate të skuqura)

Lokum steak për dy 

(perime në skarë, patate të skuqura)

300 gr

300 gr

300 gr

300 gr

300 gr

300 gr

600 gr

18.0 €

19.0 €

20.0 €

21.0 €

21.0 €

25.0 €

45.0 €

PESHK

File peshku në skarë

(pazina, patate të ziera)

Kallamari në skarë

(pazina, patate të ziera)

Kallamari të skuqura

(pazina, patate të ziera)

Karkaleca deti

(pazina, patate të ziera)

Levrek

(pazina, patate të ziera)

Orada

(pazina, patate të ziera)

250 gr

250 gr

250 gr

250 gr

250 gr

250 gr

18.0 €

19.0 €

20.0 €

21.0 €

21.0 €

25.0 €

SALLATA

Sallatë jeshile

Sallatë e perzier

Sallatë shope

Sallatë greke

Sallatë me tono

Sallatë Cezar

150 gr

150 gr

150 gr

150 gr

150 gr

150 gr

 

2.50 €

3.00 €

3.50 €

4.00 €

6.00 €

7.00 €

SALLATË PERSONALE

Sallatë me fruta deti

Sallatë oktapodi

200 gr

200 gr

11.0 €

12.0 €

KREPA DHE DEZERT

Eurokrem, plazma

Xhem

Nutella, plazma

Ëmbëlsira të ndryshme

Akullore (3 topa)

220 gr

220 gr

220 gr

220 gr

120 gr

3.50 €

3.50 €

4.00 €

3.50 €

4.50 €