SUPA

Çorbë Peshku
Supë me Perime

3.50€
3.00€

PARAGJELLA TË FTOFTA

Proshut,djath,ullinj,domate
Koktejl me karkaleca
Djathëra – kombinim
Sallatë oktapodi
Sallatë me sipa

150gr
120gr
350gr
200gr
200gr

9.00€
12.00€
7.00€
14.00€
15.00€

PARAGJELLA TË NXEHTA

Perime në zgarë
Paragjellë Kulla
Oktapod në skarë

200gr
350gr
200gr

3.50€
13.00€
14.00€

SALLATA

Sallatë Kulla
Sallatë Mikse
Sallatë Shope
Sallatë Cezar
Sallatë Mish Vici

5.00€
3.50€
3.50€
6.00€
9.00€

PASTA

Penne al Arrabiata
Penne Bolognese
Penne Frutti di mare
Spaghetti al Arrabiata
Spaghetti Bolognese
Spaghetti Frutti di Mare
Tagliatelle & Gorgonzola sauce

350gr
350gr
350gr
350gr
350gr
350gr
350gr

7.00€
8.00€
10.50€
7.00€
8.00€
10.50€
11.20€

PIZZA

Margherita
Tuna Pizza
Capricciosa
Vegetariana
Frutti di Mare

6.00€
8.50€
7.00€
7.00€
9.50€

RIZOZO

Rizoto me fruta deti
Rizoto me pulë dhe perime
Rizoto me karkaleca

400gr

400gr

400gr

12.00€
9.50€
11.50€

PRODUKTE DETI

Specialitet Kulla
Levrek në zgarë
Oradë
Barbun
Salmon
Karkaleca në skarë
Karkaleca në sos domatesh
Kallamari në zgarë
Midhje

500gr
500gr
500gr
350gr
350gr
300gr
300gr
300gr
300gr

24.00€
19.00€
19.00€
16.00€
19.00€
17.00€
16.00€
16.00€
10.00€

MISH

Kulla Meny
Biftek në zgarë
Ramsteak
Kotlet viçi
Fefer stek
Fileto pule në zgare

500gr
300gr
300gr
300gr
300gr
300gr

25.00€
19.00€
14.00€
14.00€
19.00€
9.50€

EMBËLSIRA

Ëmbëlsirë me çokollatë
Akullore porcion
Ëmbëlsirë ditore
Bakllavë
Trileqe

3.50€
3.00€
2.50€
3.50€
3.00€