MENU E MËNGJESIT

Mëngjes Anglez

(2 vezë, salçiçe pulet, proshutë, këpurdha, djathë, groshë e kuqe, domate)

Mëngjes klasik

-Omlet me djathë dhe perime

-Bukë e shtëpisë

-Pjatë me fruta sezonale

-Lëng portokalli

3 vezë sipas dëshirës

(omlet, vezë në sy ose vezë të ziera të shërbyera me djathë lope, domate, proshutë)

Musli

(banane, rrushë të thatë, arra me qumësht të ftoftë ose jogurt)

Tost me Avocado

(vezë, krem djath, domate)

Petulla

(djathë, marmeladë, mjaltë)

400 gr

280 gr

200 gr

200 gr

350 gr

250 gr

250 gr

280 gr

5,00 €

8,00 €

4.00 €

3.50 €

5.00 €

3,50 €

SANDUIÇ

Sanduiç me pulë

(djathë trapist, salcë, spec djegës, pomfrit, ullinj)

Sanduiç me proshutë të thatë

(djathë trapist, sallatë, pomfrit)

Sanduiç me mozarella

(krem djathë, domate, sallatë e gjelbërt)

Sanduiç me tuna

400 gr

400 gr

400 gr

400 gr

4,00 €

4,00 €

4,00 €

4,00 €

TORTILA

Tortila meksikane

Tortila me pulë

Tortila vegjetariane

300 gr

300 gr

250 gr

4,00 €

4,00 €

4,00 €