ANTIPASTA

Djathë i perzier

Brusketa

Djathë shtëpije

Patlixhan rollad

Djathë shtëpije i pjekur

Perime në skarë

Ullinj shtëpije

Karkaleca në vaj ulliri

Biftek Carpaco

Djathë shtëpije i pjekur me perime

400 gr

250 gr

250 gr

250 gr

300 gr

300 gr

250 gr

250 gr

160 gr 

350 gr

12,5 €

5.00 €

6.00 €

6.50 €

6.50 €

6.00 €

5.00 €

16.5 €

20.0 €

10.0 €

SALLATË

Sallatë greke

Sallatë me rukola

Sallatë Caprese

Sallatë jeshile

Sallatë tuna mexicana

Sallatë cezar

Sallatë me biftek

Sallatë me karkaleca

300 gr

250 gr 

300 gr

250 gr

300 gr

300 gr

300 gr

300 gr

4.00 €

5.00 €

8.00 €

4.00 €

8.50 €

8.50 €

12.0 €

12.0 €

SUPAT

Supë peshku

Supë perimesh

Supë viçi

250 ml

250 ml

250 ml

4.00 €

4.00 €

4.00 €

PASTA

Linguine Aglio Olio

Penne Bolognese

L. me karkaleca dhe kungull

Spageta me fruta deti

Pene me 4 lloje djathi

Pene Carbonara

Spageti Pomodoro

280gr

300gr

300gr

300gr

300gr

300gr

300gr

6.50€

8.50€

13.0€

13.0€

9.50€

8.50€

7.50€

RISOTTO

Risotto me karkaleca

Risotto me fruta detit

Risotto me perime

Risotto me pulë dhe këpurdha

300 gr 

300 gr

300 gr

300 gr

13.0 €

13.0 €

8,50 €

9,00 €

MISH

Biftek

Kotlet në skarë me perime

Mish miks

Medalona viçi

Shniclla viçi

Mish viçi në tel

File pule

File pule me galetë

Chicken Marsala

Qebapa me kajmak (spec)

Pleskavicë gurmane

260 gr

300 gr

300 gr

260 gr

250 gr

260 gr

280 gr

280 gr

280 gr

300 gr

300 gr

21.0 €

16.5 €

20.0 €

19.0 €

14.0 €

13.0 €

8.50 €

9.00 €

10.0 €

8.00 €

10.0 €

PESHKU

Levrek 

Orada me perime

Kallamari në zgarë

Karkaleca në zgarë

Miks Frutti di Mare 

Oktapod në skarë

Peshk (kategori I)

Peshk (kategori II)

450 gr

450 gr

250 gr

250 gr

250 gr

220 gr

1 kg

1 kg

17,5 €

18.5 €

14,0 €

16,5 €

16,0 €

16,5 €

60.0 €

35.0 €

PIZZA

Margarita

Mozzarella

Capricioza

Pizza me pulë dhe speca

Tonno

Vegetariana

Pizza me karkaleca

Pizza me biftek

Diavola

Fogaç-vaj ulliri dhe hudhr

Fogaçe me djathë të bardhë dhe specë

300 gr 

400 gr

400 gr

400 gr

400 gr

400 gr

400 gr

400 gr

400 gr

220 gr

250 gr

6.50 €

10.0 €

8.00 €

9.00 €

8.00 €

8.00 €

12,0 €

12,0 €

8.00 €

2.00 €

4.00 €

BURGERS

Burger extra

Cheese Burger

400 gr

400 gr

5,50 €

6.00 €

ËMBËLSIRAT

Ëmbëlsirë tradicionale

Panacota

Fruta sezonale

Akullore

250 gr

250 gr

600 gr

70 gr

3.50 €

3,50 €

6.00 €

1,30 €