VERËRAT E KUQE

VERË MALAZEZE

Vranac

Vranac ProCorde

Cabernet

Vranac Barrique

Vranac ProCorde

0.75

0.75

0.75

0.75

0.187

21.00

21.00

21.00

40.00

5.00

VERËRAT E BARDHA DHE ROZË

VERË MALAZEZE

Chardonnay

Roze

Chardonnay

Roze

0.75

0.75

0.187

0.187

21.00

21.00

5.00

5.00

VERË ME GAZ

Prosecco

0.75

50.00

BAKALL VERE

Vranac

Podgoricko bijelo

1/1

1/1

20.00

18.00

BIRRË

Nik Gold

Heineken

Tuborg

Krigell

Krigell

0.33

0.25

0.33

0.33

0.50

3.50

4.00

3.50

3.00

4.00

SIDËR

Somersby

Smirnoff Ice

0.33

0.27

5.00

5.00

KOKTEJ

Koktel alkoholik

Aperol Spritz

Moktej

10.00

8.00

8.00

PIJE JOALKOHOLIKE

Ujë

Ujë mineral

Coca Cola

Fanta

Sprite

Tonic

Lemon Bitter

Orangina

Cocta

RedBull

Frappe

Lëngje frutash

0.50

0.50

0.33

0.33

0.33

0.33

0.33

0.33

0.25

0.25

0.25

0.25

2.00

2.00

3.00

3.00

3.00

3.00

3.00

4.00

3.00

4.50

4.00

2.50

PIJE TË NGROHTA

Espresso

Machiato

Machiato

Kafe Americano

Cappuccino

Latte Machiato

NesCafe

Kakao

Çaj

Kafe turke

0.03

0.05

0.10

0.10

0.10

0.20

0.20

0.20

0.10

0.10

2.00

2.00

2.50

2.50

3.00

3.00

3.00

3.00

2.00

2.00

LËNGJE TË SHTRYDHURA

Limunadë

Portokall i shtrydhur

0.33

0.33

3.50

4.50

PIJE ALKOHOLIKE

VENDASE

13 Jul Raki

Prvijenac

Kruna

Vinjak

Gorki list

Raki frutash

0.03

0.03

0.03

0.03

0.03

0.03

3.00

3.50

3.00

3.00

3.00

3.50

TË HUAJA

Johnnie Walker Red 

Jack Daniels

Ballantines

Smirnoff Vodka

Baileys – Irish Cream

Campari – Bitter Liquer

Beefeater – Gin

Stock 84 Brandy

Bacardi – Rum

Captain Morgan 

Sierra – Tequila

Martini Bianco 

0.03

0.03

0.03

0.03

0.03

0.03

0.03

0.03

0.03

0.03

0.03

0.03

 

4.00

5.00

4.50

4.00

4.00

4.00

4.00

3.50

4.00

4.00

4.00

4.00

HOOKAH

Ice Bombon

Ice Cola

Mia Amor

Watermelon

Ice Peach

20.0

20.0

20.0

20.0

20.0